Galerija
balkoni-inox-ograje-logo

Ponudba - pasarstvo in inox ograje


Notranje inox ograje >>>

Notranje inox ograje vseh vrst in različni dekorativni in funkcionalni pasarski izdelki. Tudi ograje z vsemi vrstami lesenih ročajev zaradi toplejšega in prijetnejšega videza v notranjih prostorih. Med notranje ograje in opremo štejejo inox štopniščne ograje, obrobe, stopniščna držala, konzole, karnise in druga galanterija.

 

Zunanje inox ograje >>>

Zunanje inox ograje vseh vrst, oblik in dolžin, ter funkcionalni pasarski izdelki. V ta program štejemo dvoriščne ograje izdelane iz poliranih inox materialov ali jeklene in galvansko zaščitene ograje. Ograje lahko imajo le kovinske prečke, da se skoznje vidi ali pa so zapolnjene z na različne načine; kaljeno steklo, Fundermax plošče ali druga polnila, ki zakrivajo pogled sosedov.

 

Inox balkonske ograje >>>

Izdelujemo raznovrstne inox balkonske ograje, francoske balkone in druge pasarske izdelke, kot so obrobe, nosilci in korita za rože iz nerjavečih inox materialov. V ponudbi so tudi inox drogovi za zastave in razne kovinske konstrukcije.

 

Inox stopnice >>>

Izdelujemo raznovrstne kovinske stopniščne konstrukcije in celotne kovinske stopnice. Stopnice so lahko notranje ali zunanje, izdelane iz inoxa ali jeklene. Jeklene konstrukcije lahko cinkamo ali prašno barvamo (antracit ali drugo). Celotne stopnice so lahko izdelane tudi iz inoxa. Izdelujemo tudi vse vrste jeklenih ali inox spiralnih stopnic za notranjo uporabo, v kombinaciji z lesom ali v celoti kovinske.

 

Inox nadstreški >>>

Inox nadstreški in kovinski nadstreški, ter jeklene nosilne konstrukcije za različne namene. Konstrukcije so vroče cinkane, prašno barvane, mokro barvane ali peskane. Izdelujemo tudi druge kovinske nadstreške, recimo aluminijaste.

 

Inox vrata in rešetke >>>

Izdelujemorazlična inox vrata, pregradne rešetke, okenske rešetke ter motorizirana dvoriščna vrata iz jeklenih ali inox materialov. Različne vrtne obrobe, konzole in druga inox galanterija. Zunanja oprema je lahko jeklena in prašno barvana, cinkana ali v inox izvedbi. Dvoriščna vrata so lahko tudi zaprta pred pogledi s FunderMax ploščami ali drugačnim polnilom, skladno z željami naročnika in/ali projektom arhitekta.

 

Inox oprema stanovanjskih zgradb >>>

Celostna oprema stanovanjskih zgradb in naselij z inox in pasarskimi izdelki po načrtu arhitekta ali željah stranke: Notranje inox ograje, balkonske ograje in obrobe, inox nadstreški, jekleni stebri, nosilne konstrukcije, stopnice in druga inox galanterija, kot so korita za rože, stojala za dežnike, stojala za kolesa, drogovi za zastave in podobno.

Uporabljamo samo najboljši inox material. Vsi inox izdelki in jeklene konstrukcije, ki jih izdelujemo in montiramo, so oblikovani po načrtu uveljavljenega ahitekta. Varilci imamo ustrezne certifikate za varjenje.

Zagotavljamo visoko estetsko in funkcionalno vrednost vaše investicije. To pa je dodana vrednost naših izdelkov, ki znatno presega morebnitne razlike v ceni med nami in morebitno cenejšo konkurenco.